Εταιρεία

Η «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ» είναι μια νέα εταιρεία στο χώρο της διαλογής & συσκευασίας ρυζιών, οσπρίων & δημητριακών η οποία δημιουργήθηκε το 2014 στην ΒΙ.ΠΕ. Δράμας με αρχικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς των Νομών Καβάλας και Δράμας και της Επαρχίας Θάσου.

Βασική της αρμοδιότητα και επιδίωξη, ήταν και είναι να συλλέγει κα να συσκευάζει ότι καλύτερο παράγει η Ελληνική γη και ότι καλύτερο διατίθεται στην παγκόσμια αγορά.

Έτσι λοιπόν στην γκάμα των προϊόντων που διαθέτει η «Διατροφική Μακεδονίας Θράκης», μπορεί να βρει κανείς τις καλύτερες ποικιλίες  σε ρύζια και όσπρια που παράγονται στην Ελλάδα σε περιοχές όπως οι Σέρρες η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα και η Καστοριά.

Με βάση την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το Know-How που διαθέτουν τα στελέχη της εταιρείας μπορεί και εισάγει τις καλύτερες ποικιλίες από το Εξωτερικό όπως, φακές από τον Καναδά (Roy, Agricom,) και από τις Η.Π.Α. (BNP), από το Μεξικό ρεβίθια (Macarena) και από την Τουρκία πλιγούρια .

Η γκάμα μας περιλαμβάνει διακόσιους εξήντα (260) κωδικούς προϊόντων και καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών σε χύμα και τυποποιημένα ρύζια, όσπρια, και δημητριακά.

Η γρήγορη αποδοχή των προϊόντων μας από τους καταναλωτές ώθησε το τμήμα marketing και πωλήσεων της εταιρείας μας  να επεκτείνει το δίκτυο διανομής της, στους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Σερρών.

Σε όλα τα προϊόντα η διαλογή και η συσκευασία γίνεται στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου μας στην ΒΙ.ΠΕ. Δράμας όπου τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ISO & HACPP.

Στόχος και επιδίωξη μας, είναι οι νέες συνεργασίες  να διέπονται από το πνεύμα και την φιλοσοφία του TQM (Total Quality Management) και του DPA (Different Product Approach).

Στα πλαίσια λοιπόν όλων των παραπάνω θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας,  μια συνάντηση στο χώρο σας ή στο χώρο του εργοστασίου μας για να γνωριστούμε καλύτερα.

 

ΡΑΦΑΗΛ Ι. ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Founder & CEO

 

ΡΑΦΑΗΛ Κ. ΒΕΝΕΤΙΑ                                                                                           ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

   Financial Control                          Production & Quality Control  Manager                 Sales Manager

                                                                                                                                Κιν. 6988036036

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΒΙ.ΠΕ. ΔΡΑΜΑΣ - Τ.Κ. 66100 ΔΡΑΜΑ

ΤΗΛ. 25210.55696

diatrofiki.math@gmail.com

Περιφέρεια Μακεδονίας & Θράκης

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ, © 2021, All Rights Reserved